طرز تهیه 

پاستا با قارچ و کلم بروکلی,روش تهیه 

پاستا با قارچ و کلم بروکلی,درست کردن پاستا با قارچ و کلم بروکلی


 

مواد لازم پاستا قارچ و بروکلی :

 

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

قارچ ورقه شده

250 گرم

100 گرم / 27 کالری

سوسیس دودی کوکتل خرد شده

50 گرم

100 گرم / 300 کالری

رب گوجه فرنگی

1 قاشق

100 گرم / 76 کالری

پیاز متوسط

1 عدد

100 گرم / 5 کالری

خامه

250 گرم

100 گرم / 350 کالری

فلفل سبز ریز شده

1/2 لیوان

100 گرم / 22 کالری

ماکارونی فرمی

500 گرم

100 گرم / 360 کالری

سیر

1 حبه

100 گرم / 120 کالری

آرد

2 قاشق

100 گرم / 360 کالری

کلم بروکلی

100 گرم

100 گرم / 100 کالری

روغن سرخ کردنی

3 قاشق

100 گرم / 900 کالری

نمک و فلفل

به مقدار لازم

100 گرم / 0 کالری

 

طرز تهیه پاستا قارچ و بروکلی :

*. به نقل از آکاایران : یک تابه معمولی انتخاب کنید. پیاز را بسیار ریز خرد و با 3 قاشق روغن آن را درون تابه سرخ کنید. سیر را له یا رنده کنید و به آن اضافه کنید. فلفل سبز را درون تابه بریزد و پس از 2 دقیقه تفت دادن قارچ را اضافه کنید.

*. پس از مدتی تفت دادن آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید.2/3 لیوان آبجوش حاضر کنید و رب گوجه فرنگی را درون آن حل کنید. مایع را به همراه خامه به محتویات تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب بجوشد و غلیظ شود.

*. کلم بروکلی را خرد کنید. ابتدا سوسیس ها کوکتل و سپس بروکلی ها را به فاصله 3 دقیقه به مایه اضافه کنید. نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید و در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا مواد 15 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشند.

*. در این هنگام ماکارونی را طبق دستور بجوشانید و آبکش کنید. سپس ظرف مورد نظرتان را حاضر کنید و پاستا را درون آن ریخته و از مایه روی آن بریزید و نوش جان کنید!

 

خواص سیر :

*. روزانه مصرف نصف یا یک حبه سیر خام توصیه می شود.مصرف پماد غلیظ سیر ممکن است موجب تحریکات جلدی و حتیسوختگی های خفیف شود. سایر مصارف سیر شامل استفاده از آن برای درمان تب، سرفه، سردرد، شکم درد، احتقان سینوسی، نقرس، روماتیسم، هموروئید، آسم، برونشیت، تنگی نفس، فشار خون پایین، قند خون پایین، قند خون بالا و جای گزیدگی مار استفاده می شود. همچنین از سیر برای مبارزه با استرس و خستگی و حفظ سلامت کبد نیز استفاده می گردد.سیر برای درمان نسیان و فراموشی مفید است.

www.akairan.com